2008. november 15., szombat

Obama és a jégkrém

Barack Obama tizenévesen egy Baskin-Robbins fagylaltozóban dolgozott és most ki nem állhatja a fagyit, viszont imádja felesége, Michelle rákos tésztáját, ő maga pedig a chilli készítésének mestere - olvasható egy amerikai internetes hírmagazinban. Az Egyesült Államok első fekete elnökéről tudni lehet, hogy sosem kávézik, ritkán fogyaszt alkoholt, kedvenc itala a fekete erdei gyümölcsökből készült jeges tea. Odavan a csokis-mogyorós proteinszeletért. Amikor Indonéziában élt, evett kutya- és kígyóhúst, sőt, sült szöcskét is.
Bővebben az Informeden

2 megjegyzés:

gasztro.miner írta...

Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.

Miner.hu

alimenta írta...

Nagyon örülök, kösz a lehetőséget!