2008. július 17., csütörtök

Jégkrémpályázat hó végéig!

Július 31-ig lehet még jelentkezni az Algida és az IBUSZ pályázatára, amelynek célja, hogy minél több korszerű és gyakorlatias információkat közlő cikk jelenjen meg a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában, beleértve a jégkrémeket is.

A pályázat fődíja egy, a nyertes által kiválasztott 300.000 forint értékű utazás. Az Algida különdíj nyertese pedig a hévízi Hotel Europa Fittben tölthet el másodmagával egy kényeztető wellness hétvégét.

Hazánkban az elmúlt években rendkívül divatos témává vált az egészséges életmód, egyre-másra jelennek meg a fitness és wellness témájú cikkek, melyekben központi helyet kap a kiegyensúlyozott táplálkozás. Míg azonban a hazai egészségtudatos szemlélet kibontakozásakor rengeteg új információval tudtak szolgálni a témát boncolgató beszámolók, mára egyre kevesebb korszerű újdonságot nyújtanak, így az érdeklődők gyakran csak sablonos, sztereotip tanácsokat kapnak. Az emberekben számos olyan tévhit él, mely mára idejétmúlttá vált, s ez elmondható a jégkrémekről is. Az Algida ezért arra szeretné ösztönözni az újságírókat, hogy ássanak a téma mélyére, és nyújtsanak érdekes, praktikus és alátámasztott tanácsokat olvasóközönségüknek/ nézőiknek/ hallgatóiknak.

A pályázatra bármely, Magyarország területén bejegyzett, itt működő médium külső- és belső munkatársa (belső szerkesztő, külsős újságíró, szabadúszó, megbízással dolgozó, alkalomszerűen publikáló, stb.) jelentkezhet egyénileg minden olyan 2008. május 1–július 31. között megjelent saját, magyar nyelvű publikációjával, riportjával, cikkével vagy beszámolójával, amely a megadott témával foglalkozik és hitelesen, szakértő módon, praktikus és érdekes információkat nyújtva tájékoztatja a nagyközönséget a kiírt témában. Szívesen veszünk minden innovatív megközelítést.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el tartalmi és médiaszakmai szempontok alapján.

Forrás: MÚOSZ

Nincsenek megjegyzések: